Angyal Egylet

Megálmodtuk…

Egyszer volt, hol nem volt, éppen az egyik menhelyi megbeszélésen ültünk, ahol a megszokott módon osztottunk, szoroztunk, és vakartuk a fejünket az állatorvosi számlák láttán. “Hogyan tovább?” – jött az ismerős kérdés.

Bárhogyan számoltunk, az előjel mindig mínuszra jött ki. Már jó ideje. Aztán egyikünk felsóhajtott, valahogy így: “…de jó lenne, ha sok ember összefogna, és ha nem is nagy összeggel, de rendszeresen támogatná a védenceinket. Sok kicsi, talán tényleg sokra megy. A szeretet ugyanis már kevés, hogy meg tudjuk adni ezeknek az állatoknak, amire szükségük van.”
Beindultak a fogaskerekek, elkezdtünk ötletelni, jól megrágtuk mindent, majd sok-sok ember véleményét is meghallgattuk.

Majd mindezek alapján MEGALAPÍTOTTUK AZ ANGYAL EGYLETET, a Győri Állatmenhely hivatalos támogatói körét! 🙂

Egyrészt a szükség szülte, másrészt egy szándék, hogy egy helyre gyűjtsük azokat az állatbarát angyalokat, akiket szárnyak híján embereknek nevezünk. A www.angyalegylet.hu oldal tehát a Tiétek is, használjátok örömmel (akár névvel, akár név nélkül), és vigyétek hírét, hogy nagyobb ereje legyen. Nagyon bízunk benne, hogy sokan vagytok, és Ti is hisztek az összefogás erejében.

Gyakori kérdések

– Vajon mire költjük a befolyt összeget?
– Hogyan követhetitek az adományok és az állatok sorsát?
– Hogyan lehet valaki Angyal Egylet tag?

A válaszokat megtaláljátok ide kattintva. Reméljük, minden fontos dolgot leírtunk. Ha mégis marad kérdésetek, észrevételetek, köszönjük, ha megosztjátok velünk az info@angyalegylet.hu címen.