Bejegyzések innen: 2014 július

Árnyékolás a külső kifutókon!

2014. július 31. csütörtök

Kedves Állatbarátok! Örömmel mutatjuk be Nektek a külső kifutóinkra felhúzott ponyvát, mellyel a nyári melegben igyekszünk védeni nagytestű kutyáinkat. A ponyva a meleg elleni védekezés mellett alkalmas a csapadék felfogására is, így a kutyák és a kutyaházak folyamatosan védve vannak az időjárás viszonytagságaitól. Köszönjük támogatóinknak a ponyvát és a rengeteg munkát a felhúzásához!

Ebből a kategóriából: Hírek Árnyékolás a külső kifutókon! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tovább szépül a Győri Állatmenhely!

2014. július 27. vasárnap

Kedves Állatbarátok! Akik voltak nálunk mostanában, azok már láthatták Győrvári Mária grafikus, mandalakészítő csodálatos munkáját a fő kennelépületen. Akik még nem voltak, azoknak pedig szeretettel mutatjuk be az alábbi  képösszeállítást,  a munka menetéről és a fantasztikus végeredményről. Győrvári Mária munkája volt többek között a Vízügyi Palota előtt felállított húsvéti dekorációk, majd télen a szarvasos szán […]

Ebből a kategóriából: Hírek Tovább szépül a Győri Állatmenhely! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Új számítástechnikai eszközöket kaptunk!

2014. július 23. szerda

Kedves Állatbarátok! Köszönjük a MOD Számítástechnikai Kft-nek az új eszközöket, mellyel segítik a Menhely munkáját!

Ebből a kategóriából: Hírek Új számítástechnikai eszközöket kaptunk! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Virágosítás 2014 nyár!

2014. július 9. szerda

Kedves Állatbarátok! 2014 nyarán belefogtunk a Menhely virágosításába, így már nem csak a faunát, hanem a flórát is csodálhatjátok! Gyertek ki és nézzetek körbe nálunk!

Ebből a kategóriából: Hírek Virágosítás 2014 nyár! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Vízautomata a menhelyen!

2014. július 7. hétfő

Kedves Állatbarátok! Nagy örömünkre szolgál, hogy egy-egy sétáltatás alkalmával ezeken a meleg, nyári napokon vendégül láthatunk Titeket egy jó pohár hideg vízzel! Az irodában megtaláljátok az új vízautomatánkat, ha megszomjaznátok!

Ebből a kategóriából: Hírek Vízautomata a menhelyen! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva