Fuvaros segítséget keresünk!

Hatalmas fuvaros segítséget szeretnénk kérni. Kb. 8-10 köbméter építési hulladék és lom van a menhelyen, amit mi sajnos nem tudunk elszállítani. Kérjük, ha tudsz ebben segíteni, hívd a 20/445-6572 vagy 70/709-1777-es számot. Köszönjük szépen előre is!

Olvass tovább

Egyszer volt, hol nem volt egy Örökbefogadó Nap…

Történt úgy, hogy augusztus 6-án, verőfényes napsütésben vidám gyerekek és menhelyi kutyák lepték el a Fressnapf Áruház előtti Family Center parkolót. Nem is csoda, hiszen itt került megrendezésre az a Kutya Örökbefogadó Nap, amely a családon kívül nevelkedő gyerekek, három szervezet és egy kutyapanzió együttműködésével jött létre.

Olvass tovább

5% a Győri Állatmenhely lakóinak

Örömmel jelentjük be, hogy mától mi is fent vagyunk a támogatható menhelyek listáján a galpetshop.hu webáruházában.

Mit is jelent ez?

Ha a galpetshop.hu-n szerzed be kedvenced eledelét, felszerelését vagy bármilyen más holmiját, minden vásárlásod értékének 5%-át felajánlhatod a Győri Állatmenhely árváinak. Az így összegyűlt pénzt védenceink tárgyi adomány formájában, futárszolgálattal kapják meg az éppen aktuális szükségletek szerint. Az átvételről pedig fotót és beszámolót készítünk.

Olvass tovább

OKJ-s Ebrendész képzés indul ősszel

Újra indul az az OKJ-s ebrendész képzés, amelyet kiemelt önkéntesünk, Réka is elvégzett.

A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők államilag elismert ebrendész szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak. A képzettséggel rendelkező személyek vezethetnek állatmenhelyet, ebrendészeti telepet, dolgozhatnak állatmenhelyen vagy ebrendészként.

Olvass tovább