Nagy erőkkel keressük Sábát, a németjuhász szukát!

Szundit és Sábát múlt héten tulajdonították el ismeretlen elkövetők a győri állatmenhelyről. Az állatvédők összefogásának köszönhetően Szundi már ismét a menhelyen várja, hogy szerető gazdira találjon. Az eddigi adatok alapján a menhelyről ellopott Szundit, a közép-ázsiai nagytestű szukát az elkövető vonattal szállította Budapestre, majd a leszállást követően szinte azonnal bement egy kocsmába, ahol verekedésbe keveredett, végül a mentők kórházba szállították, a nála lévő kutyát pedig a rendőrség lefoglalta. Szundi így került az állatvédők látókörébe.
Azt feltételezzük, Sába még mindig valahol bezárva várja, hogy megtaláljuk, mivel az elkövető feltehetően rendőrségi őrizetben van és így napok óta éhezhet az állat.
Éppen ezért minden állatbarátot kérünk, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Sábáról, azonnal értesítsen bennünket, vagy a rendőrséget. Bármilyen késedelem az állat életébe kerülhet!

A honlapon lévő elérhetőségeinken kívül az alábbi telefonszámon várjuk a Sábával kapcsolatos bejelentéseket: 06-20/92-56-982