Ideiglenes befogadókat keresünk!

Vannak olyan védenceink, akiknek vagy nem tudunk már helyet szorítani a menhelyen, vagy olyan nyugodt, esetleg steril környezetetre van szükség a rehabilitációjukhoz, amit a helyszínen nem tudunk biztosítani. Ilyenek pl. a nagyon legyengült állapotú, állandó ápolást igénylő vagy sokkos állapotban lévő kutyák és cicák. Nekik és persze az egészséges, de helyhiány miatt S.O.S helyzetbe kerülő védenceinknek szinte folyamatosan keresünk állattartásban tapasztalt ideiglenes befogadókat.

Olvass tovább

Mire van most szükség a menhelyen?

  • vegyszer- és szennyeződésmentes puhafa forgács minden mennyiségben a kiskutyák alá
  • konzerv kutya- és macskaeledel főleg kölyköknek
  • papírtörlő
  • folyékony szappan
  • fertőtlenítőszerek (takarításra, kézfertőtlenítésre)
  • nagyméretű, erős zsákok
  • anyagi segítség az orvosi költségek fedezésében. Minden forintnak örülünk, hiszen a sérült állatok gyógykezelése, a védőoltások, műtétek, gyógyszerek…stb. átlagosan havi 800.000 Ft állatorvosi költséget jelentenek.

Olvass tovább

Elindult a honlapunk! :)

Nagy örömmel jelentjük be, hogy elkészült a hivatalos honlapunk. 🙂

Közel 4 éve várunk erre a pillanatra. Akkor született meg az ötlet, hogy készítsünk egy weboldalt, ami sok-sok hasznos információt tartalmaz, és támogatja, népszerűsíti az örökebeadást.

Nekiláttunk…

2007-ben begyűjtöttük a csapatot, összedugtuk a fejünket, és elkezdtük a munkát. Rengeteget terveztünk éjszakákba nyúlóan, hetente újabb és újabb ötletekkel bővült a kezdeti elképzelés. Már akkor láttuk, hogy nagy munka lesz, amihez vagy megfelelő tudású támogatókra, vagy sok-sok pénzre lesz szükség. Mivel az utóbbiból igencsak híján álltunk, elkezdtünk keresgélni honlapkészítéshez értő embereket.

Olvass tovább